Mos Craciun exista

Mos Craciun exista!

Unde locuieste Mos Craciun?
Mos Craciun exista si locuieste intr-o tara numita Laponia care se afla in apropiere de Polul Nord. Acolo, el traieste intr-o casa mare si calduroasa impreuna cu o multime de elfi care il ajuta sa pregateasca cadourile pentru copiii din intreaga lume. Mos Craciun este cunoscut pentru faptul ca se imbraca intr-un costum rosu si alb, poarta o barba lunga si are un sac plin cu cadouri pentru copiii cuminti.

Mos Craciun iubeste copiii!
Indiferent de originile sale exacte, Mos Craciun aduce bucurie si fericire in jurul sarbatorilor de iarna.

Cand vine Mos Craciun?
In multe traditii, se spune ca Mos Craciun vine in noaptea de Ajun, adica pe data de 24 decembrie. In general, se presupune ca Mos Craciun vine in timpul noptii cand toata lumea doarme, astfel incat sa poata lasa cadourile pentru copiii cuminti, langa brad, fara sa fie vazut. In multe tari, se spune ca Mos Craciun vine doar la copiii cuminti.

Unde ii scriu lui Mos Craciun?
Daca doresti sa ii scrii lui Mos Craciun, exista mai multe modalitati de a face acest lucru. Unul dintre cele mai simple modalitati este sa ii scrii o scrisoare si sa o dai parintilor ca s-o duca la posta.

Cum scrii o scrisoare pentru Mos Craciun?
Scrisoarea pentru Mos Craciun poate fi o modalitate distractiva pentru copii de a-si exprima dorintele de Craciun si de a avea o legatura cu spiritul sarbatorilor. Daca doriti sa scrieti o scrisoare pentru Mos Craciun, iata cativa pasi pe care ii puteti urma:

1: Incepeti scrisoarea cu * Draga Mos Craciun * sau * Buna Mos Craciun *.
2: Spuneti-i lui Mos Craciun ca ati fost bun. In scrisoarea dumneavoastra ii puteti spune lui Mos Craciun ca ati fost bun in timpul anului si ca v-ati comportat bine. Aceasta poate fi o modalitate de a arata respect si de a-l face pe Mos Craciun sa stie exact ce va doriti.
3: Multumiti-i lui Mos Craciun. Incheiati scrisoarea cu multumiri pentru tot ce face Mos Craciun pentru voi in fiecare an. Puteti spune ca va bucurati sa il vedeti in fiecare an si ca apreciati tot ceea ce face pentru voi.
4: Semnati scrisoarea. La final, nu uitati sa va semnati :).

P.S. Sper sa va aduca Mosul tot ceea ce va doriti!

Fara comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *