apa kangen | masaj24.ro

apa kangen | masaj24.ro


Apa Kangen       

Cu siguranta ati auzit deja despre apa alcalina, cu gust proaspat, fara alti “dinozauri” in ea. Aparatele care transforma apa de la robinet in apa baubila sunt nenumarate insa noi astazi o sa va prezentam cele de la Kangen. Stiati ca termenul Kangen, in limba japoneza, inseamna “reintoarcerea la origini”? Asta pentru ca ajuta organismul sa se reintoarca la starea sa de echilibru si il ajuta sa obtina o stare optima de sanatate. De asemenea, nu doar ca filtreaza apa dar datorita sistemului de electroliza pot sa imbunatateasca proprietatile apei (microstructura, ph-ul si ORP-ul) producand astfel pana la 7 tipuri diferite de apa.

Dintre proprietatile apei Kangen amintim:

  • alcalina : contribuie astfel la mentinerea unui nivel de pH optim in sange avand o valoare apropiata de 7,365 (usor alcalin)
  • antioxidanta: valorile ei pot ajunge pana la -400 ORP ( ORP este acronimul pentru potentialul de oxido-reducere). Stiai ca 1,5l de apa Kangen este echivalentul consumului a: 516 mere, 756 banane si 38 morcovi.
  • microstructurata : structura moleculara are un effect puternic asupra abilitatii apei de a hidrata celulele, de a elimina reziduurile, de a sustine comunicarea celulara si procesele metabolice.

Va spuneam mai sus de cele 7 tipuri diferite de apa. Hai sa vedem la ce anume se refera. Nivelul Ph-ului este ales de consumator in functie de destinatia finala a apei: pentru prepararea mancarii, curatarea vaselor, de baut, ingrijirea plantelor, scoaterea petelor de pe diferite suprafete, tratamente de infrumusetare.

3 tipuri de apa alcalina Kangen (8.5pH, 9pH si 9.5pH):  este o apa terapeutica, ideala nu doar pentru baut dar si pentru gatit.

Apa acida (apa de frumusete 4.0pH – 6.0pH): aceasta inlocuieste cu success after-shave-ul la barbati si tonicul la femei. Atentie insa ca nu e de baut!

Apa neutra (apa plata – 7.0pH): este singura apa care nu trece prin filtrul de electroliza. Este o apa plata cu 7.0pH.

Apa puternic acida (apa dezinfectant – 2.5pH): inlocuieste cu success cele mai multe chimicale pe care le folosim pentru a dezinfecta in bucatarie si baie. Japonezii o folosesc in spitale pentru a dezinfecta instrumentarul medical. Atentie insa ca nu e de baut!

Apa Kangen puternica (apa detergent – 11.0pH): poate fi folosita cu success ca detergent de rufe, solutie pentru spalat vasele, geamurile, parchetul si gresia.  Poate fi folosita si la spalarea alimentelor indepartand pesticidele si ierbicidele. Atentie insa ca nu e de baut!

Asa-i ca v-am facut curiosi? 🙂 Promitem sa revenim si cu alte intrebuintari!

 

Fara comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *