Blog masaj24

Buna, multumesc ca ai poposit in spatiul meu. Sper ca informatiile pe care le vei gasi aici sa iti fie de folos!

Eu sunt Mihai Rotaru. Masaj24.ro s-a "nascut" din dorinta de a raspunde intrebarilor pe care le-am primit de la pacienti de diferite teme: ceaiuri, nutritie, terapii complementare si mai nou... de cand a venit bebe, am mai facut o rubrica despre ceea ce implica cresterea unui copil.

Iti las mai jos detaliile mele de contact dar si cateva cuvinte despre beneficiile masajului!

 

Contact si informatii utile

Program de lucru : Luni- Sambata : 09:00 - 22:00
Numar de telefon : 0765952023
E-mail: contact@masaj24.ro

Sedintele de masaj sunt facute la domiciliul clientului. In pretul sedintei este inclus : transportul, cremele, uleiul de masaj si masa profesionala de masaj.

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii legate de terapiile complementare pe care le oferim noi: mesaj terapeutic, reflexoterapie, masaj anticelulitic cu ventuze plus. Informatii utile pot fi "rasfoite" pe blogul nostru.

De ce masaj la domiciliu?

In primul rand pentru ca nu va mai trebui sa te grabesti sa ajungi la timp la salonul de masaj si te scapa de traficul infernal din Bucuresti. Puteti fructifica timpul castigat alocandu-l, spre exemplu, hobby-ului dumneavoastra. Proiectul masaj24.ro vine in intampinarea persoanelor care doresc masaj dar care nu au suficient timp sa ajunga la un salon specializat.

De ce sa nu te bucuri de o zi numai a ta in care sa te lasi pe mainile unui personal calificat care sa-ti alunge toate grijile si-n acelasi timp sa te ajute sa iti relaxezi mintea si sa-ti tonifici musculatura?

O sedinta de masaj la domiciliu te va ajuta sa te relaxezi aducand si beneficii asupra corpului tau. Masajul reprezinta o actionare manuala a muschilor prin strangere, apasare, drenare, presiune eliberand astfel tensiunea nervoasa si musculara. Masajul intensifica circulatia sanguina la nivelul sistemului circulator si a celui limfatic. Imbunatateste mobilitatea articulatiilor si ajuta la relaxarea profunda a muschilor eliminand contacturile musculare.

Masajul este recomandat pentru persoanele de toate varstele pentru ca reprezenta o metoda eficienta in prevenirea bolilor, ofera elasticitate pielii si impiedica aparitia ridurilor.

Pentru a avea rezultate vizibile si un tonus muscular de invidiat recomandam minim 1-2 sedinte pe saptamana.

Daca esti obosit/a, incordat/a, te dor toti muschii si stresul pare a fi pus stapanire pe tine, suna la 0765952023 si fa-ti o programare pentru masaj la domiciliu. Programul nostru  Luni- Sambata : 09:00 - 22:00