babyprice.ro

“Salut, Mihai! Sunt Adela si vreau sa te intreb daca vineri esti disponibil. De la o vreme simt o stare de oboseala, spatele ma doare teribil si am nevoie neaparat de un masaj.

Buna Adela! Sa imi verific agenda, am o multime de programari si m-ai sunat din scurt, dar fac tot posibilul sa iti vin in ajutor. Hmm… vineri sa fie! Sunt disponibil abia la 17:00, in rest am agenda plina si vreau sa imi respect celelalte programari.

Wow, super, aveam nevoie de asta, timpul meu e limitat, ma bucur ca poti face asta, iar in timp ce vorbesc cu tine, ma uit si la preturi. Sunt super accesibile! Pentru mine ora e ok! Ne vedem vineri!”

Iata o scurta conversatie telefonica cu Adela, o clienta care m-a sunat sa merg la ea la birou sa ii fac masaj pentru a scapa de starea de oboseala acumulata. Presupun ca vrei si continuarea povesti. Eu sunt tare incantat de aceasta intalnire asa ca te rog sa urmaresti in continuare articolul.

Am ajuns la Adela la birou, o tanara carismatica care m-a intampinat zambitor. Nici nu as fi zis ca e atat de obosita cum imi relata mie la telefon.

Nu am zabovit foarte mult, asa ca m-am apucat de treaba, imi place sa fiu profesionalist in tot ce fac. Imi tot spunea ca durerile de spate provin din cauza faptului ca isi petrece mult timp stand pe scaun, nefacand prea multa miscare.

Din curiozitate, am intrebat cu ce se ocupa si mi-a spus ca este co-founder la un magazin cu articole pentru bebelusi, BebePrice.ro. Impreuna cu Alexandru, fac o echipa minunata si gasesc mereu noi idei pentru magazin. Adela si Alexandru au lansat un nou concept de magazin online pentru articole de bebelusi. Am fost placut surprins sa aflu ca magazinul BebePrice.ro nu este numai despre cumparaturi.

Dupa sedinta de masaj m-am uitat pe site-ul lor si am vazut o multime de lucruri interesante. Pe langa faptul ca site-ul s-a incarcat extrem de rapid, primul lucru care mi-a sarit in ochi a fost o imagine care facea trimitere la Campania ”Mami cumpara, mami doneaza” . Mi-au spus ca unul dintre obiectivele lor este sa sa se implice in cat mai multe proiecte sociale, prin redirectionarea unui procent din vanzari catre Fundatia Alinare.

“ Cum?” am intrebat.

E foarte simplu, cine comanda de la ei de pe site, doneaza automat un procent catre Fundatia Alinare.

Mi s-a parut genial, e un lucru pe care eu personal nu l-am mai vazut la alte site-uri pentru bebelusi. Sa nu mai spun, au o multime de oferte tentante, o multime de reduceri la sectiunea ”Oferte speciale”. Site-ul contine toate articolele de bebelusi de care ai nevoie (patuturi, umidificatoare, sterilizatoare, jocuri educative etc).

Un alt lucru care mi-a atras atentia a fost sectiunea de “Blog”. Acolo am vazut ca au scris articole utile pentru toti parintii , precum: “Limbajul bebelusului”, “Istoria caruciorului”, “Ce sa mananci in timpul sarcinii” si multe altele.

Site-ul este foarte simplu de utilizat, designul este placut si ai tot ce iti trebuie la ei pe pagina. Ar mai fi o multime de lucruri de povestit despre ei, dar am sa va las site-ul lor sa va convingeti singuri. www.bebeprice.ro

 

 

 

 

Fara comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *