masaj anticelulitic cu ventuze

Masaj anticelulitic cu ventuze

Masajul anticelulitic cu ventuze este la mare cautare in toate centrele de infrumusetare din lume. Evident totul a pornit in epoca moderna cand  s-au redescoperit si imprumutat efecte extraordinare ale vechilor terapii orientale cu ventuze bazate pe valente terapeutice foarte puternice.

Masajul cu ventuze

este utilizat in tratarea celulitei locale si eliminarea aspectului de coaja de portocala. Acest tip de masaj este foarte asemanator cu masajul cu vacuum realizat la salon.

Prin intermediul masajului anticelulitic cu ventuze sunt stimulate oxigenarea tesuturilor, metabolismul celular si circulatia sanguina. In acest fel este incurajat limfodrenajul, innoirea celulelor iar pielea devine mai ferma.

Actiunea prelungita a masajului anticelulitic cu ventuze duce la distrugerea celulelor adipoase si la netezirea tesutului adipos de sub piele, imbunatateste circulatia si ajuta la eliminarea toxinelor. Efectul este de cateva ori mai puternic fata de masajul obisnuit.

Dupa cum bine se stie zonele cele mai afectate de celulita, dusmanul declarat la femeilor, sunt coapsele, fesele, abdomenul si picioarele. In acelasi timp degeaba se actioneaza anticelulitic cu ventuze daca nu se tine cont de o alimentare echilibrata, nu se exclud grasimile, nu se asigura o hidratare corespunzatoare & nu se face suficienta miscare.

Cate sedinte de masaj anticelulitic sunt recomandate pentru a avea rezultate

Pentru a avea rezultatele asteptate sunt recomandate minim 12 sedinte de masaj. Minimul pe saptamana este de 3 sedinte iar recomandate sunt 5 sedinte. Rezultatul ar trebui sa fie vizibil dupa 10 sedinte. Circumferinta pulpei piciorului ar trebui sa fie intre 4 si 7 cm in functie de metabolismul fiecaruia. Pe parcursul sedintelor un alt factor important il contituie dieta. Oricat de mult ar munci maseurul, daca dupa o sedinta dumneavoastra mancati un tort de ciocolata tot pufoasa si frumoasa ramaneti. Singurul care slabeste este maseurul ­čÖé

┬áTrebuie mentionat ca desi efectele masajului anticelulitic cu ventuze sunt nenumarate, acest timp de masaj este unul dureros si poate lasa pe zona masata si usoare vanatai. Nu va speriati pentru ca acestea trec in cel mult 5 zile. Nu va asteptati ca rezultatele sa vina de pe-o zi pe alta. Necesita timp, vointa si rabdare ­čÖé

┬áMasaj anticelulitic cu ventuze la domiciliu┬á – video

Fara comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *