Cand i-ai multumit, ultima data, lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ai?

Recunostiinta, cand i-ai multumit, ultima data, lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ai?


Recunostiinta, cand i-ai multumit ultima data lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ai?

 

Cand i-ai mulţumit, ultima dată, lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ai? Este bine să recunoaștem că uneori ne putem concentra prea mult pe problemele și dificultățile din viața noastră și să uităm să ne amintim de toate binecuvântările pe care le-am primit de la Dumnezeu. Este important să ne amintim de toate acestea și să fim recunoscători pentru ele.

Cere-i ajutorul lui Dumnezeu și îl vei primi. Învață să mulțumești pentru tot ceea ce ai și astfel vei vedea tot timpul partea plină a paharului. Astfel orice zi vei începe va fi mult mai productivă și vei fi mult mai mulțumit de tine. Mulți dintre noi uităm să ne bucurăm de chestiile mici și mărunte.
Astăzi, eu, sunt recunoscător pentru sănătate și posibilitatea de a face ceea ce îmi place.
Sunt cel mai recunoscător pentru familia și prietenii mei, pentru oportunitățile de a învăța și crește și pentru bunăstarea mea. Sunt inspirat să fiu recunoscător de către oamenii care au avut parte de provocări și încercări și totuși au o atitudine pozitivă și recunoscătoare.
Cand i-ai multumit, ultima data, lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ai? Dacă nu aș fi recunoscător, viața mea ar fi probabil mai puțin satisfăcătoare și mai puțin plină de bucurie și mulțumire.
Îmi arăt recunoștința față de cei dragi prin cuvinte bune, acțiuni atente și prezența mea.
Mă simt cel mai recunoscător în momentele în care sunt înconjurat de familie și prieteni dragi și când îmi ating obiectivele sau realizările.
Dumnezeu ne iubește pentru că suntem copiii săi, creați cu dragoste și dorește ca noi să avem o viață plină de iubire, fericire și scop.
Recunostiinta, cand i-ai multumit, ultima data, lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ai? Tu pentru ce ești astăzi recunoscător/recunoscătoare?

Fara comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *