neurologie pediatrica obregia

neurologie pediatrica obregia


Mulțumesc echipei medicale Neurologie Pediatrica Obregia.

Acești medici sunt adevărați eroi și fac tot posibilul pentru a oferi cele mai bune îngrijiri medicale. Am ajuns la Spitalul Neorologie Pediatrică Obregia cu fiica noastră într-o sâmbătă seara la îndrumarea medicului pediatru. Totul a început vineri seara când fetiței îi rămânea in urmă pupila stângă. Am pus totul pe seama oboselii însă sâmbătă dimineața când am observat că problema a rămas ne-am îndreptat direct către Obregia pentru investigații.

Nu prea ma pricep eu la periat oamenii și nici la complimente nu sunt foarte bun dar mulțumesc doamnei Dr. Dana Surlica pentru ajutorul și îngrijirea pe care le-a oferit fiicei mele Nati.
A fost mereu atentă la starea de sănătate a fiicei noastre și a avut grijă să ne ofere informațiile necesare pentru a lua cele mai bune decizii în privința tratamentului.
De asemenea, a fost foarte răbdătoare și atentă cu fiica noastră în timpul tuturor consultațiilor. A reușit să o liniștească și să o facă să se simtă confortabil în timpul procesului de examinare și tratament.
Mulțumim din inimă doamna Dr. Dana Surlica pentru tot sprijinul și pentru faptul că ne-a ajutat să trecem prin acest moment dificil.

Pot asigura, din propria experiență, că odată ajunși acolo sunteți pe mâini bune. De asemenea, spitalul este echipat cu aparatură moderna, saloanele sunt curate, mereu vine cineva să te întrebe dacă poate ajuta sau dacă ai nevoie de ceva.

Suntem recunoscători asistentelor medicale pentru zâmbetele lor calde și pentru primul ajutor prompt pe care ni l-au oferit de câte ori a fost nevoie.

Mulțumim și medicilor rezidenti care au fost mereu atenți și grijulii cu pacienții lor, demonstrând o compasiune și o empatie deosebită. Ați fost mereu disponibili să răspundeți la întrebările și nelămuririle noastre și ne-ați oferit întotdeauna sfaturi utile și încurajări atunci când am avut nevoie de ele.

Am fost impresionat, de asemenea, de profesionalismul și de atenția la detalii, a intregului personal, cu care au gestionat situațiile dificile. Ați dat dovadă de multă pricepere în îngrijirea pacienților și ați fost mereu gata să interveniți cu rapiditate și eficiență atunci când a fost nevoie.

Suntem recunoscatori celor de la neurologie pediatrica Obregia pentru ca au creat un mediu sigur și de încredere pentru noi și ne-au ajutat să depășim cu mai multă ușurință momentele grele. Vă mulțumim din suflet pentru tot ceea ce ați făcut pentru noi și pentru alți pacienți. Sunteți niște oameni extraordinari și suntem norocoși să fi beneficiat de îngrijirea voastră.

Cu recunoștință,
Mihai

 

Fara comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *