Reflexoterapie la birou

Reflexoterapie la birou

Ce este reflexoterapia?

Reflexoterapia este practica masarii anumitor puncte ale piciorului in scopul eliberarii tensiunii si tratarii bolilor. Reflexoterapia este si stiinta zonelor reflexogene ale organismului. Ca stiinta, necesita studiu atent, o sarguincioasa pregatire practica, o solida cunoastere a tehnicilor si indemanare. Se realizeaza prin intermediul aplicarii corecte a tehnicilor de apasare a punctelor reflexogene cu ajutorul degetelor.

Zonele de reflex sunt situate in talpa piciorului si in zona mainilor. Acestea corespund glandelor si organelor interne. Reflexoterapia actioneaza ca o metoda de intretinere a bunastarii organismului.

Reflexoterapie contraindicatii – vezi mai mult

Reflexoterapie in talpa

Talpa piciorului este, desi la o prima analiza nu ne dam seama, o zona foarte importanta a corpului nostru. Talpa piciorului este un organ extraordinar de sensibil ce are capacitatea de a percepe senzatii tactile dar si energii. Majoritatea cunoastem importanta piciorului in reflexoterapie si ne lasam fara grija pe mana specialistului. Reflexoterapia are ca tehnica de tratament masarea talpilor. Aceasta inlesneste si sustine relaxarea profunda a trupului si a mintii.

Practica reflexoterapiei ne cufunda intr-o stare de destindere care amplifica efectele gandurilor pozitive pe care ni le inoculam in astfel de momente. Piciorul stâng reflecta zonele de pe partea stânga a corpului iar piciorul drept corespunde partii drepte a corpului.

Efectele unui tratament bun se vor simti si vor lucra asupra dumneavoastra timp indelungat, uneori mai bine de o luna. Prin masajul reflexogen organismul isi poate recapata echilibrul.

Reflexoterapie la birou

Reflexoterapia la birou este un serviciu deja cunoscut în Japonia și in strainatate. Masajul la birou si-a castigat o buna reputatie si un succes meritat. Acest serviciul e disponibil acum si in Romania.

Beneficiile reflexoterapiei la birou sunt nenumarate

  • Este o cale excelenta de a oferi angajatilor dvs un bonus.
  • Ii relaxeaza crescand in acelasi timp productivitatea.
  • Energizeaza angajatii si ii motiveaza sa se reintoarca la lucru.
  • Imbunatateste circulatia asigurand intarirea sistemului imunitar.
  • Eliminara toxinele si retentia de apa din organism .
  • Ajuta la reducerea stresului si diminuarea anxietatii.

Cum actioneaza reflexoterapia?

Reflexoterapia actioneaza asemanator cu acupunctura numai ca in loc de ace se foloseste presiunea asupra unor puncte reflexogene. Rolul reflexo-terapeutului este acela de a lucra cu fluxul de energie subtila care revitalizeaza organismul. Astfel organismul se foloseste de abilitatile sale naturale de vindecare.

Prin masajul efectuat asupra unei zone reflexogene se obtine o mai buna irigare sanguina a acesteia si totodata a organului cu care aceasta zona este in interdependenta. Astfel reflexoterapia actioneaza din interior catre exterior.

Reflexoterapia este deci, prin definitie, o metoda de intretinere preventiva a echilibrului si starii de sanatate. Este o modalitate excelenta de eliminare a stresul si oboselii acumulate in timpul zilei.

Ce afectiuni trateaza reflexoterapia?

Trateaza afectiuni si disfunctii ale sistemelor: urinar, nervos, circular, respirator, limfatic, endocrin, reproducator, osteo-muscular si articular, metabolic.

Reflexoterapie la birou pret

Reflexoterapie la domiciliuvideo