masajul pe scaun | masaj24.ro

Masajul pe scaun

Masajul pe scaun a devenit unul dintre cele mai solicitate servicii oferite de antreprenori, ca bonus de fidelizare, angajatilor.  Cu ajutorul masajului la scaun poti trata spondiloza cervicala, elimina un torticolis ( gatul anchilozat ), intepenirea gatului ( nu poti intoarce capul, te intorci cu tot cu trup ) sau detensiona muschii din zona lombara. Mai poti elimina contracturile musculare din zona omoplatilor, paravertebralelor si cervicalului.

Avantajul unei sedinte de masaj la birou e ca imbina proceduri combinate din mai multe tipuri de masaj chiar si din kinetoterapie (se fac anumite manipulari kinetoterapeutice ). Toate acestea pot fi vazute in timpul unei demonstratii la fata locului. De asemenea se folosesc si anumite tehnici din terapia Bowen.

Alte avantaje ar fi ca se lucreaza prin presopunctura direct prin haine, de asemenea nu trebuie sa fii imbracat intr-un anumit fel pt o sedinta de masaj.  Sedinta se face pe scaunul profesional, ergonomic, care ofera o pozitie de relaxare a spatelui. Se poate face direct la biroul angajatului si nu necesita mult spatiu: aproximativ 1 m².
Masajul se poate personaliza in functie de problemele fiecaruia insistandu-se pe zona afectata.

Masajul pe scaun

Masajul pe scaun este recomandat o data pe saptamana sau cel putin o data la 2 saptamani. O sedinta, pentru a eficienta, trebuie sa fie de minim 15 minute. In acest interval se vor lucra cervicalul, umerii, spatele, bratele si zona lombara. Majoritatea companiilor opteaza pentru o sedinta de 20 de minute. O sedinta completa, in care se lucreaza inclusiv picioarele dureaza 35 minute.

Pentru afla mai multe detalii despre masajul la birou/ masajul pe scaun, contactati-ne ( prin e-mail: contact@masaj24.ro sau la telefon 0765952023 ) si unul dintre terapeutii nostrii va veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra. Retine ca o echipa relaxata este o echipa productiva.

Investeste in echipa ta!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *