masajul la domiciliu masaj24.ro

Masajul la domiciliu, rasfat suprem

Program prelungit la birou. Stat pe scaun minim opt ore, cu ochii in calculator. Sau stat in picioare. Munca de teren. Ridicat greutati. Termene de predare presante. Probleme personale stresante. Cum arata omul modern la finalul unei zile de munca? Ca o baterie golita de energie. Dureri de cap, de ceafa, de umeri, de spate, de picioare, muschi contractati. Nu crezi ca e timpul sa-ti pese si de tine putin? Nu crezi ca meriti un masaj macar o data pe saptamana (desi preferabil este de doua ori)? Nu de alta, dar masajul este secretul unui corp puternic si sanatos si pentru ca organismul sa functioneze cu precizia unui ceas elvetian.

Da, stim, nu ai timp sa mergi la salonul de infrumusetare sau la clubul de wellness. Dar nu este aceasta singura optiune! Masajul iti poate fi efectuat si la domiciliu, in confortul si intimitatea casei tale. Fara drumuri prin frig, ploaie sau caldura, fara timp pretios pierdut in traficul de cosmar. Gandeste-te: dus-intors! Si, acasa fiind, dupa masaj poti face o baie fierbinte care sa-ti scoata din corp si ultima ramasita de oboseala. Iti imaginezi cat de minunat poate fi sa te bucuri de relaxare din cap si pana in picioare?! Masajul la domiciliu nu difera cu nimic fata de cel dintr-un salon specializat, pentru ca terapeutul se prezinta la usa ta cu tot arsenalul necesar, de la masa pentru masaj pana la creme si uleiuri. Tu nu trebuie decat sa iti alegi ziua si ora cand vrei ca starea de bine sa vina la tine. Simplu!

Celulita? Nevoie de o remodelare a corpului? Inclusiv acest tip de probleme pot fi rezolvate in sedinte de masaj la domiciliu. Ai nascut de curand si vrei sa iti recapeti formele de dinaintea sarcinii, sa-ti tonifici pielea si musculatura, dar ingrijirea bebelusului nu-ti permite sa lipsesti de-acasa mai mult de jumatate de ora, si aceea doar in situatii exceptionale? Asta spuneam si noi: nici macar nu trebuie sa iesi pe usa daca vei alege masajul la domiciliu.
O alta categorie pentru care masajul este de un real folos este cea a persoanelor care au suferit o interventie chirurgicala. Acesta ajuta la reducerea perioadei de recuperare si accelereaza eliminarea anestezicului, reducand durerea si rigiditatea asociate cu repaosul prelungit la pat. In atare conditii, avantajele unor sedinte de masaj la domiciliu sunt atat de evidente incat nici macar nu mai sunt necesare alte precizari. Ca sa nu mai vorbim despre cat de binevenit este pentru persoanele cu handicap…

Efectele masajului asupra organismului are efecte greu de egalat de orice alte terapii. Prin masaj este activata circulatia sanguina, este stimulat metabolismul tisular, sunt eliminate toxinele, sunt de asemenea stimulate caile nervoase reflexe, este redusa sensibilitatea nervoasa, creste tonusul muscular si se realizeaza reechilibrarea cognitiva. Masajul nu este doar un simplu mijloc de relaxare, fiindu-i recunoscute si efectele pur terapeutice.

Tipuri de masaj
– Somatic (de relaxare)
– Anticelulitic
– Remodelare
– Combinat (de relaxare+anticelulitic)
– Drenaj limfatic
– Terapeutic
– Facial
– Complementar (cap, gat, palme, talpi)
– Shiatsu
– Suedez
– Reflexoterapie (foarte eficienta in reglarea functionarii sistemului endocrin)

Concluzia? Daca esti o persoana ocupata, cu prea putin timp liber la dispozitie, daca te afli in imposibilitatea de a te deplasa ori pur si simplu vrei sa te bucuri de masaj in confortul propriului camin, cu toate avantajele care decurg din acest lucru, atunci cu certitudine masajul la domiciliu este varianta care iti poate satisface deplin toate nevoile.

Fara comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *