Masaj la domiciliu sector 1 | masaj24.ro

Masaj de relaxare la domiciliu sector 1

Masaj la domiciliu sector 1. Datorita numeroaselor sale beneficii, masajul este considerat o terapie de vindecare. Masajul de relaxare are un foarte bun efect decontracturant, analgezic, relaxant si de echilibrare a organismului. De aceea este recomandat atat persoanelor care sufera de diverse afectiuni cat si persoanelor sanatoase.

1. Ce este masajul de relaxare ?

Masajul de relaxare este un complex de manevre pe care le executa terapeutul  pentru a lucra tesutul moale.  Ajuta  la oxigenarea musculaturii eliminand astfel durerile musculare .

2. Care sunt beneficiile masajului  de relaxare ?

Dintre beneficiile acestuia enumaram:

  • Relaxarea generala si eliminarea contracturilor musculare.
  • Imbunatateste si stimuleaza circulatia.
  • Elimina stresul si oboseala.
  • Imbunatateste elasticitatea pielii.
  • Intareste sistemul imunitar.
  • Imbunatatirea puterii de concentrare.
  • Reduce oboseala musculara si elimina insomnia.
  • Relaxarea mentala.

3. Cu ce alte proceduri se combina masajul de relaxare?

Masajul de relaxare se poate combina cu masajul capilar, facial sau cu o sedinta de reflexoterapie.

4. Cate sedinte de masaj sunt recomandate pe saptamana ?

Numarul de sedinte de masaj  poate varia in functie de cat de incordata este musculatura dumneavoastra. Recomandarea noastra este de minim  o sedinta de masaj pe saptamana si de cel mult trei.

5. Care este diferenta intre masajul de relaxare si cel terapeutic ?

Masajul de relaxare va reda un tonus mai bun, intareste sistemul imunitar, elimina stresul si oboseala. Imbunatateste stimularea circulatiei si elimina insomnia. Masajul de relaxare are scopul de a va destresa si de a va relaxa, dar nu va asteptati sa rezolve o afectiune patologica.

Masajul terapeutic trateaza durerea si multe alte probleme de sanatate, leziuni ale muschilor si ale tendoanelor, afectiuni ale aparatului locomotor, spasmele musculare, inclusiv durerile de spate, etc..

6. De ce masajul la domiciliu ?

Un masaj de relaxare la domiciliu poate deveni o terapie in sine. Cei care aleg masajul la domiciliu au mai multe avantaje: nu pierd timp in trafic, dupa masaj se pot relaxa la un film, citi o carte, pot dormi sau pot relua activitatile pe care le faceau inaintea sesiunii de masaj, etc…

In pretul sedintei este inclus : transportul, cremele, uleiul de masaj si masa profesionala de masaj. Masaj la domiciliu pret.

Masaj la domiciliu sector 1

Fa o programare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *