Masaj la domiciliu pret

Masaj la domiciliu pret

La noi poti beneficia de urmatoarele servicii:

  • Masaj de relaxare
  • Masaj terapeutic
  • Kinetoterapie
  • Reflexoterapie
  • Masaj anticelulitic cu sau fara ventuze
  • Masaj facial si capilar

Oricat am vorbi despre calitatea serviciilor noastre si despre pret; nu este suficient. Ca si garantie, pentru a va dovedi ca serviciile noastre sunt de cea mai buna calitate, va oferim prima sedinta la jumatate de pret ; daca va faceti o programare online.

De la prima sedinta de masaj, kinetoterapie sau reflexoterapie puteti vedea calitatea serviciilor oferite de echipa noastra .

In programarile online este inclusa si fisa pacientului.

Fiecare serviciu oferit de noi se va axa pe nevoile pacientului nostru.

In pretul masajului la domiciliu este inclus deplasarea terapeutului cu tot cu masa de masaj profesionala, cremele si uleiurile de masaj.

Programul nostru este de luni pana sambata de la ora 08:00 pana la 22:00.

Masaj la domiciliu pret

Ce pret are timpul tau?

Daca doresti un pret mai ieftin poti sa iti faci o programare la un salon de infrumusetare. Majoritatea acestora au si masajul inclus in gama lor de servicii.

Daca doriti un masaj terapeutic sau o sedinta de reflexoterapie, kinetoterapie, un masaj de relaxare de calitate fa-ti programare la o clinica sau un cabinet specializat in domeniu.

Iar daca nu aveti timp de cheltuit in trafic si doriti servicii de calitate poti sa iti faci o programare online la noi. In programarea online ai inclusa si fisa pacientului.

Va oferim ca si garantie a calitatii serviciilor noastre prima sedinta la jumatate de pret ca sa va convingeti singuri de calitatea lor.

Masaj la domiciliu pret; de cele mai multe ori a alege serviciile in functie de pret nu e cea mai buna decizie. Crezi ca cele mai ieftine servicii si produse au o calitate superioara? Chiar daca raspunsul tau este Nu sau DA  noi nu va contrazicem. Fiecare dintre noi decidem cand vine vorba de sanatatea, banii si felul in care ne administram timpul.

Multumim ca ati citit acest articol, echipa noastra va ureaza o saptamana placuta.

masaj la domiciliu – masaj24.ro

 

Fa o programare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *