Masaj la domiciliu Popesti Leordeni

Masaj la domiciliu Popesti Leordeni

Daca esti obosit/a, incordat/a, te dor toti muschii si stresul pare a fi pus stapanire pe tine, suna la 0765952023 si fa-ti o programare pentru masaj la domiciliu. Programul nostru  Luni- Sambata : 07:30 – 22:00.  In pretul sedintei este inclus : transportul, cremele, uleiul de masaj si masa de masaj profesionala pentru a oferi o calitate mai buna si mai mult confort pacientilor nostri.

 Masaj Terapeutic la Domiciliu
  Majoritatea pacientilor care apeleaza la noi pentru masaj terapeutic au probleme cu lombarul sau cu cervicala. Cand un pacient vine cu o durere de spate trebuie sa se vada daca este o durere strict legata de coloana vertebrala sau este o durere de spate iradiata de la nivelul organelor interne. 

Aceasta durere poate aparea la un om sanatos in urma unei pozitii incorecte la birou, de retinut este ca majoritatea pacientilor care au probleme in zona lombara lucreaza la birou. Durerile lombare pot aparea datorita unei infectii la rinichi sau a altor probleme medicale legata de rinichi acest organ transmitand/radiind durerea in zona lombara. Daca este vorba de contracturi musculare in zona lombara se poate scapa de ele in 2 – 3 sedinte de masaj.

Reflexoterapie la Domiciliu
  Reflexoterapia este foarte benefica pentru corpul nostru pentru ca trateaza atat organele interne coloana, incheieturile cat si intregul corp uman. Un tratament poate dura intre 8 si 24 de sedinte in functie de afectiunile pe care le aveti. Din punct de vedere profesional va recomandam daca vreti sa faceti reflexoterapie sa nu o sa faceti inainte de culcare. Prin reflexoterapie se stimuleaza organele interne aplicand presopunctura. Avand astfel organele stimulate nu e bine sa ne culcam imediat fiindca putem da organismul peste cap.

Masaj de Relaxare la Domiciliu
Masajul de relaxare este recomandat tuturor persoanelor indiferent de varsta. Ofera un tonus muscular si o stare de bine, imbunatateste circulatia periferica si intareste sistemul imunitar. Masajul de relaxare este recomandat intre o sedinta si cel mult trei pe saptamana.

  Masaj Anticelulitic cu Ventuze
Pentru masajul anticelulitic ventuzele de silicon sunt printre cele mai recomandate. Masajele cu ventuze anticelulitic au un rezultat mult mai rapid decat masajele anticelulitice clasice. Masajul anticelulitic cu ventuze este la mare cautare in toate centrele de infrumusetare din lume. Pentru a avea efect vizibil va recomandam minim cinci sedinte de masaj anticelulitic cu ventuze pe saptamana.                                                                                                

Masaj la domiciliu judet Ilfov Popesti Leordeni

 

Fa o programare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *