Electrostimulare musculara si masaj anticelulitic

Electrostimulare musculara si masaj anticelulitic

Electrostimulare musculara : impulsuri electrice care actioneaza asupra musculaturii cu o frecventa si o intensitate adecvata pentru a genera o miscare vibratorie fina a muschilor. Electrostimularea este o procedura sigura si simpla de remodelare corporala. Senzatia pe care o ai cand faci electrostimulare este foarte placuta si relaxanta.

Masajul anticelulitic completeaza procedurile de remodelare corporala fiind una dintre cele mai eficiente metode de diminuare si eliminare a celulitei.

Tratamentul prin electrostimulare si masajul anticelulitic trebuie efectuat sistematic, fara pauze, cu o frecventa de minim 3 sedinte pe saptamana si trebuie sustinut prin urmarea unui stil alimentar echilibrat.

Electrostimularea impreuna cu masajul anticelulitic sunt  ideale pentru intarirea si definirea musculaturii. Acestea ajuta la arderea grasimilor si pierderea in cm dupa un tratament mai indelungat, de 25 de sedinte.

Electrostimularea ajuta la tonifierea musculaturii fara a depune nici un efort iar masajul anticelulitic face pielea mai ferma, mai elastica, mai moale reducand celulita.

Masajul anticelulitic stimuleaza circulatia sanguina si limfatica prin faptul ca este un tratament local cu ajutorul caruia se poate insista exact pe zonele cu probleme pentru a obtine remodelarea corporala dorita.

Persoanele care doresc sa slabesca, care doresc sa obtina efecte mai rapide de remodelare corporala aleg electrostimularea musculara ca procedura suplimentara pe langa masajul anticelulitic.

Celulita este astazi tinta celor mai multe tratamente din cabinetele de cosmetica. In ziua de azi ai de ales intre o multitudine de posibilitati pentru a scapa de celulita si pentru a arata bine.

Pachetul a fost conceput special pentru persoanele care doresc sa aiba parte de un rezultat rapid de eliminare a celulitei. Electrostimularea cu masajul anticelulitic sunt doua servicii incluse intr-un singur pachet.

Este contraindicat masajul anticelulitic daca ai varice, vase sparte, hematoame sau rupturi musculare.

Contraindicatii electrostimulare

  • Daca suferiti de probleme ale tiroidei, diabet sau epilepsie.
  • E interzis pentru persoanele care au tije metalice sau stimulatoare cardiace electronice.
  • Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza.
  • Daca suferiti de tensiune arteriala foarte ridicata sau daca aveti boli cardiace grave.

 

Fa o programare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *