Aloe Vera

Aloe vera

Aloe vera este un dar al egiptenilor din antichitate ei fiind primii care au descoperit magia acestei plante. Se spune ca marele secret al frumusetii Cleopatrei era aplicarea sucului de aloe pe piele.

Gelul crud de aloe vera contine vitaminele A, C si E, mineralele: sulf, calciu, magneziu, zinc, seleniu sic rom precum si diferiti antioxidanti, fibre, aminoacizi, dar mai ales polizaharide. Acestea din urma au un efect de imuno-modulare ajutand sistemul imunitar sa lupte impotriva infectiilor cronice cu virusi, bacterii si fungi.

Aloe vera este folosita frecvent in majoritatea curelor de slabire si a programelor de fitness caci are capacitatea de a reduce grasimile in conditile in care sporeste masa musculara.

Planta aloe vera are efecte terapeutice care contracareaza toate tipurile de probleme digestive, asistand astfel la recuperarea in urma colitelor, ulcerelor si sindromului colonului iritabil. Are de asemenea capacitatea de a trata artrita, edemele si inflamatiile. In plus, ea stimuleaza productia de fibre, contribuind astfel la refacerea tesuturilor avariate. Alte studii au aratat ca aloe vera reduce starea de rau provocata de radiatii, ajuta la stabilizarea unor boli ca si cancerul de piele, de san, la stomac si la plamani. Cercetatorii au aratat ca gelul crud de aloe vera ajuta la normalizarea zaharului din sange si implicit la reducerea simptomelor diabetului.

Aloe vera stimuleaza ficatul sa produca mai mult glutation. Acesta este un antioxidant absolut necesar pentru producerea celulelor albe din sange. Este un tonic adaptogen, ceea ce inseamna ca mentine starea de sanatate a tuturor organelor.

Aplicatiile externe cu aloe vera trateaza urmatoarele: acneea, alergiile pielii, arsuri, arsuri solare, cicatricele, eczemele, infectiile pielii, taieturile, venele varicoaseā€¦. etc. Pentru ca efectele aplicatiilor externe sa fie pozitive, gelul de aloe vera trebuie sa fie aplicat direct pe rani, leziuni, eczeme si lasat astfel timp de mai multe ore.

Daca doresti sa iti pastrezi frumusetea, supletea si flexibilitatea de-a lungul intregii vieti dar si sa te bucuri de un sistem imunitar si nervos care functioneaza in conditii optime aloe vera este planta care ti se potriveste cel mai bine.

Fa o programare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *